Presidentsvrouw Carla Bruni over haar zwangerschap

09/09/2011 - 12:54

De Franse presidentsvrouw Carla Bruni praat voor het eerst over haar zwangerschap. Het eerste kind van Nicolas Sarkozy en Carla wordt midden-oktober verwacht. In een uitgebreid interview doet de Franse first lady enkele onthullingen over haar zwangerschap. Ze is van plan het kind zoveel mogelijk af te schermen van de media. Ook benadrukt Bruni dat de verwachte baby niets te maken heeft met een zogezegde familiale mediastunt in de aanloop naar de presidentiële verkiezingen.

Prins Laurent lijkt opnieuw in eer hersteld door de koninklijke familie. Royalty volgde de prins deze week tijdens 2 officiële opdrachten.

Prinses Elisabeth opent een ziekenhuis dat haar naam draagt. De dochter van prins Filip en prinses Mathilde wordt in oktober tien en zo nu en dan neemt de toekomstige troonopvolgster al een eigen koninklijke taak voor haar rekening.

De schatrijke Russische zakenman Abramovich heeft z’n oog laten vallen op een villa aan de Franse Azurenkust, waarvan koning Leopold de tweede ooit eigenaar was. Met een verkoopprijs van een half milard euro is de villa Leopolda de duurste woning ter wereld. Wat maakt deze villa zo uitzonderlijk? 

Zondag 11 september om 17.55

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra