Presidentsvrouw Carla Bruni over haar zwangerschap

De Franse presidentsvrouw Carla Bruni praat voor het eerst over haar zwangerschap. Het eerste kind van Nicolas Sarkozy en Carla wordt midden-oktober verwacht. In een uitgebreid interview doet de Franse first lady enkele onthullingen over haar zwangerschap. Ze is van plan het kind zoveel mogelijk af te schermen van de media. Ook benadrukt Bruni dat de verwachte baby niets te maken heeft met een zogezegde familiale mediastunt in de aanloop naar de presidentiële verkiezingen.

Prins Laurent lijkt opnieuw in eer hersteld door de koninklijke familie. Royalty volgde de prins deze week tijdens 2 officiële opdrachten.

Prinses Elisabeth opent een ziekenhuis dat haar naam draagt. De dochter van prins Filip en prinses Mathilde wordt in oktober tien en zo nu en dan neemt de toekomstige troonopvolgster al een eigen koninklijke taak voor haar rekening.

De schatrijke Russische zakenman Abramovich heeft z’n oog laten vallen op een villa aan de Franse Azurenkust, waarvan koning Leopold de tweede ooit eigenaar was. Met een verkoopprijs van een half milard euro is de villa Leopolda de duurste woning ter wereld. Wat maakt deze villa zo uitzonderlijk? 

Zondag 11 september om 17.55