Op handelsmissie in Rusland

08/04/2011 - 11:51

'Royalty' brengt een reisverslag van de handelsmissie van prins Filip en prinses Mathilde in Rusland.

Hoe moet het nu voort met prins Laurent? De bezwarende feiten rond de jongste zoon van koning Albert krijgen een steeds groter wordende impact. 'Royalty' brengt zondag een laatste stand van zaken.

Het duurste en het goedkoopste Kate en William-arrangement. Londen wordt overspoeld door toeristen nu daar over enkele weken het huwelijk van de eeuw zal plaatsvinden. Touroperators en hotels zijn creatief in het bedenken van arrangementen rond de 2 tortelduiven. Het goedkoopste : een Kate en William-wandeling door Londen (langs plekjes die voor hen of voor de koninklijke familie van betekenis zijn) voor 15 pond. Het duurste : een Royal Oppulence Package in het Hyatt Regency Churchill hotel. Voor 30.000 pond zonder btw kan je met 6 personen logeren in de Royal Suite van het hotel met een privé butler, en een privé chauffeur die je met het ‘afgedankte’ voertuig van de Queen Mum (Daimler) in Londen rondrijdt, privé kok enz.

'Royalty', zondag 10 april om 16.55

Ontdek meer over Royalty

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.