Koningin Fabiola opnieuw in het openbaar

04/11/2010 - 15:22

Sinds de nationale feestdag komt koningin Fabiola opnieuw in het openbaar. Hoe gaat het met haar gezondheid?

Verwante zielen Märtha Louise en Ingeborg ontmoeten elkaar. Ingeborg heeft de meditatie-cd van de Noorse prinses in Nederlandse versie ingesproken.

Op korte tijd zijn 2 stripverhalen verschenen met de leden van de koninklijke familie in de hoofdrol. Vooral in het omstreden album 'Van de prins geen kwaad ' wordt flink wat gespot met koning Albert en co. Mag er gelachen worden met het koningshuis en waar ligt de grens.

En luxevilla's kijken in het Zoute. Eigenaars uit de adel en de haute finance laten uitzonderlijk een camera binnen in hun exclusieve privé-wereld.

'Royalty', zondag 7 november om 17.55

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra