Is prinses Mathilde zwanger?

16/05/2011 - 10:08

Is prinses Mathilde nu al dan niet zwanger? Daarover blijft het geruchten regenenen. 'Royalty' volgt Mathilde deze week tijdens haar activiteiten en probeert meer te weten te komen over het gezin 'van België'.

De Nederlandse prinses Maxima wordt veertig jaar en is populairder dan ooit. In Nederland loopt nu zelfs een tentoonstelling over haar, nu de prinses 10 jaar in het land is. Wat is het geheim van haar populariteit? Spontaniteit of een goed uitgekiende carrièreplanning.

In Monaco wordt alles klaar gemaakt voor het huwelijk van prins Albert. Hoe leven de Monegasken toe naar dit huwelijk? 'Royalty' licht ook al een tip van de sluier van de bruidsjurk van Charlene.

'Royalty', zondag 15 mei om 17.55

Ontdek meer over Royalty

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.