Carla Bruni is zwanger

19/05/2011 - 11:10

De Franse presidentsvrouw Carla Bruni is dan toch zwanger. Zelf blijft ze ontkennen, maar haar bolle buik en de bevestigende verklaringen van de vrouw van Jacques Chirac en de vader van Sarkozy zeggen genoeg. Het kind wordt in oktober verwacht. 'Royalty' trekt naar Parijs voor interviews met Christophe Barbier, een persoonlijke vriend van het koppel en Colombe Pringle, hoofdredactrice van het Franse glamourblad Point De Vue. En wat vinden de Parijzenaars van hun zwangere Franse first-lady?

De Britse queen heeft een historisch bezoek gebracht aan Ierland. Omdat veel republikeinse Ieren tegen dit bezoek gekant zijn, was de schrik voor aanslagen groot.
Voor het bezoek waren dan ook draconische veiligheidsmaatregelen getroffen.

Is het toeval of niet? Maar de bruidsjurk van Kate lijkt wel erg op een jurk die de Belgische ontwerper Gerald Watelet maakte. Of is ook bruidsmode onderhevig aan trends?

'Royalty', zondag 22 mei om 17.55

Ontdek meer over Royalty

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.