FAQ

Veelgestelde vragen - Rode Duivels gepersonaliseerd shirt

Wie mag deelnemen?

Elke meerderjarige mag deelnemen die zijn woonplaats in België heeft, behalve:

·      de personeelsleden, freelancemedewerkers en bestuurders van DPG Media en haar verbonden vennootschappen,

·      de personen die aan de organisatie van de desbetreffende wedstrijd deelnemen, en

·      de gezinsleden en de familieleden tot in de derde graad van bovengenoemde personen.

Minderjarigen mogen aan de wedstrijd deelnemen op voorwaarde dat zij de voorafgaande toestemming van hun ouders (of van de persoon die het ouderlijk gezag uitoefent) daarvoor gekregen hebben. Indien een minderjarige deelneemt, betekent dit dat hij/zij dergelijke toestemming verkregen heeft.

Mag jeals unieke persoon meerdere malen deelnemen voor een andere Rode Duivel?

Je kan slechts éénmaal deelnemen aan de wedstrijd voor één bepaalde Rode Duivel. Enkel je eerste inzending wordt meegenomen in de winnaarsselectie.

Hoe worden de winnaars geselecteerd?

In de wedstrijd kan je kiezen tussen 18 Rode Duivels. Per Rode Duivel is er één winnaar. De 18 deelnemers die in de rangschikking voor de door hun gekozen speler als eersten de meerkeuzevraag correct hebben beantwoord én de schiftingsvraag correct beantwoordden of het dichtst benaderden, winnen een prijs. Elke deelnemer kan slechts één keer deelnemen aan de wedstrijd. Enkel de eerste inzending wordt meegenomen in de selectie, extra inzendingen zullen worden genegeerd.

Bij deelname kan je ook een persoonlijke boodschap achterlaten voor je gekozen Rode Duivel. Deze boodschap dient een positieve insteek te hebben en de regels van goed gedrag en zeden te volgen. Ongepaste boodschappen worden uitgesloten.

Als mijn favoriete Rode Duivel Franstalig is, moet ik dan mijn aanmoediging in het Frans schrijven?

Dit is niet nodig, je kan je aanmoediging in het Nederlands schrijven. Indien je wint, wordt je boodschap vertaald voor je gekozen Rode Duivel.

Wat kan je precies winnen?

-        Een shirt van je favoriete Rode Duivel met jouw naam in gedrukt

-        Een duo-ticket voor de wedstrijd België – San Marino op 10 oktober 2019 in het Koning Boudewijnstadion

-        Een meet & greet met de Rode Duivels op een later tijdstip

Wanneer worden de winnaars op de hoogte gebracht?

De winnaars worden op maandag 7 oktober 2019 na het afsluiten van de wedstrijd gecontacteerd via e-mail. In deze e-mail zal ook gevraagd worden naar een thuisadres voor het opsturen van het gepersonaliseerd truitje. Indien een winnaar niet reageert binnen 24.00 uur vervalt het recht op de prijs en wordt er geenszins in een compensatie voorzien. De prijs wordt dan toegekend aan de volgende in de rangschikking.

Hoe ontvangen de winnaars hun duo-ticket voor de wedstrijd België – San Marino?

Na bevestiging van het thuisadres via e-mail, ontvangen de winnaars hun duo-ticketten in de vorm van e-tickets. Deze e-tickets moeten in geprinte versie meegenomen worden naar de match op 10 oktober 2019.

Hoe ontvangen de winnaars hun gepersonaliseerd shirt?

Het gewonnen gepersonaliseerde truitje zal aangetekend verstuurd worden naar het thuisadres opgegeven in de e-mail.

Kan ik zelf de maat van het gepersonaliseerde truitje kiezen?

Neen, het gepersonaliseerde shirt zal in de maat van jouw gekozen Rode Duivel zijn.

Wat als ik win maar mijn gekozen Rode Duivel niet wordt opgesteld voor de match op 10 oktober?

Je ontvangt dan nog steeds je duo-ticket voor de wedstrijd België – San Marino via mail en je gepersonaliseerd shirt via post. Het truitje zal dan niet gedragen zijn door je Rode Duivel tijdens de match.

Wat als ik win maar mijn gekozen Rode Duivel van truitje wisselt met de tegenspeler na de wedstrijd?

Indien de speler die met jouw naam in zijn truitje speelt zijn truitje na de wedstrijd wisselt met de tegenspeler, ontvang je achteraf nog steeds een gepersonaliseerd shirt via de post. Dit truitje zal dan wel niet gedragen zijn door je Rode Duivel tijdens de match.

Gaat de meet & greet met de Rode Duivels door vlak na de wedstrijd op 10 oktober?

Neen, de meet & greet zal op een later tijdstip doorgaan. Zodra tijdstip van de meet en greet gekend is zullen de 18 winnaars hiervan via e-mail en/of telefonisch op de hoogte worden gebracht.

Waarvoor is de promocode geldig?

Met de promocode krijg je 10% korting op je tickets voor de wedstrijd België – San Marino, aan te kopen op de website van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. De algemene voorwaarden van de Koninklijke Belgische Voetbalbond zijn van toepassing.

Tot wanneer is de promocode geldig?

De code is geldig tot 17.00 uur op de dag van de wedstrijd (10/10/2019).