Laat je spullen schatten in het tweede seizoen van 'Rijker dan je Denkt?'

15/05/2013 - 09:59

Van 15 tot 150.000 euro: dat is de buit waarmee tientallen Vlamingen naar huis gingen nadat ze hun oude of nieuwe spullen hadden laten schatten in het eerste seizoen van 'Rijker Dan Je Denkt?'. Verschillende experten, stuk voor stuk toppers in hun vakgebied, namen de voorwerpen onder de loep en plakten er een prijs op.

Vanaf vandaag gaat Staf Coppens opnieuw op zoek naar mensen die zich afvragen wat de spullen die nu al jarenlang op zolder liggen, precies waard zijn. Samen met een team van experten trekt hij Vlaanderen rond met een grootschalig evenement, waarop iedereen zijn objecten gratis kan laten schatten. Staf graaft het verhaal achter de voorwerpen op en wacht samen met de kandidaten in spanning het verdict van de experten af.

Vraag je je af of die gekke stoel van de rommelmarkt écht design is? Of die oude Beatles-platen van goudwaarde zijn? En of die Afrikaanse beeldjes van opa écht authentiek en dus waardevol zijn? Schrijf je dan hier in voor de nieuwe reeks van 'Rijker Dan Je Denkt?', die binnenkort in opname gaat.

Ontdek meer over Rijker dan je Denkt?