Voorgevel dreigt om te vallen

15/04/2010 - 16:28

In de vijfde aflevering van ‘Red mijn Huis’ –uitzending woensdag 21 april 2010- trekken Pascale Naessens, Peter Vermeulen en Philippe Smets naar Lierde. Daar wilden Joske en Daniel vorig jaar de oude schuur naast hun huis laten heropbouwen. Maar dat mislukte volledig.

De aannemer met wie ze in zee gingen, kon alleen maar scheve muren metsen. Na een fikse ruzie met de aannemer en de architect blijven Joske en Daniel achter met een schuur die ieder moment in elkaar kan zakken.
Het idylissche boerderijtje van Joske en Daniel werd vorig jaar in januari getroffen door een onweer. Het dak van de oude schuur zakte in... Daniel en Joske namen een architect en een aannemer onder de arm bij de heropbouw van de schuur. Die zou dan meteen plaats moeten bieden aan een wintertuin, een keuken, een badkamer en twee slaapkamers voor de kinderen.

De werken liggen nu al meer dan een half jaar stil. De aannemer en architect lieten de werf op een desastreuze manier achter… De werken zouden hooguit een paar maanden duren. Daarom zijn alle meubels van het bijgebouw opgeslagen in het huis. Er is nauwelijks nog ruimte om te bewegen en de 16-jarige zoon Bjorn moet zelfs in dezelfde ruimte slapen als zijn jongere zus Patsie.
De situatie is onhoudbaar en moet dus dringend opgelost worden. Pascale en Peter zullen de bouwwerf aanpakken, Philippe de mensen die deze problemen hebben veroorzaakt.

Rega Bouw (www.regabouw.be). Meer info over Rega
Steylaerts (www.steylaerts.be)
Kova (www.kova.be)

mitsubishi-motors.be
eurorent.be
safetyfirstmaterials.be
federale.be
vcb.be
recticelinsulation.be
vertommen.com
superia.be
smeg.be
kvik.com
eurorent.be
martenshout.be
levis.info
luypaert.com
derito.be

Ontdek meer over Archief