Bouwblunders in Duffel

In de vierde aflevering van ‘Red mijn Huis’ trekken Pascale Naessens, Peter Vermeulen en Philippe Smets naar Duffel. Daar nam Lief twee jaar geleden een aannemer onder de arm om een uitbouw aan haar arbeiderswoning te plaatsen. Maar dat mislukte volledig. De aannemer moest ook een nieuw toilet aansluiten, en ook dat werd een fiasco. Van elektriciteitswerken heeft de man evenmin kaas gegeten. Hij is er wel met het geld vandoor en heeft Lief met een puinhoop achtergelaten.

Na haar echtscheiding kocht Lief een arbeiderswoning met de bedoeling om het huis helemaal op te knappen voor haar en de kinderen. De miserie begon toen de aannemer startte met het aanleggen van de riolering voor het tweede toilet. Door zijn geklungel werkt nu ook het oude toilet niet meer. De buizen geraken regelmatig volledig verstopt. Ook met de elektriciteitswerken is er levensgevaarlijk geknoeid.
De aannemer die hier verantwoordelijk voor is, laat al maandenlang niets meer van zich horen. Lief had de aannemer ook gevraagd een lichtkoepel in de badkamer te plaatsen, maar dat mislukte eveneens…

Om Lief uit deze ellendige situatie te verlossen, zullen Pascale Naessens en Philippe Smets tot het uiterste gaan. Pascale pakt de bouwblunder aan, Philippe zoekt de aannemer die niets meer van zich laat horen.

Rega Bouw (www.regabouw.be). Meer info over Rega
Steylaerts (www.steylaerts.be)
Kova (www.kova.be)

mitsubishi-motors.be
eurorent.be
safetyfirstmaterials.be
federale.be
vcb.be
recticelinsulation.be
namedis.be
stoops-gyprocwerken.be
vertommen.com
superia.be
smeg.be
junkers.be
vanpelt-nv.be
gelko.be
kvik.com
eurorent.be
sita.be
fun.be
martenshout.be
levis.info
quick-step.com