Kom naar een opname van 'Reclame AUB', de WK-editie

27/03/2014 - 21:35

Nathalie Meskens is op zoek naar jou! Want voor de WK-editie van 'Reclame AUB' zoekt ze publiek die luidkeels de kandidaten wil komen aanmoedigen. Heb jij zin om deze quiz, waarin Nathalie opnieuw de grappigste reclamespots serveert, vanop de eerste rij mee te maken? Surf dan snel naar vtmtickets.be! Tot binnenkort?

Ontdek meer over Reclame AUB

Reclame AUB programma informatie

Menige Vlaming maakt zich sterk dat hij alle reclamespots en -slogans uit het hoofd kent. Vanaf nu kan hij of zij met die kennis een reis in de wacht slepen! In 'Reclame AUB', een fris spelprogramma over komisch bedoelde én onbedoeld komische reclame, nemen drie teams bestaande uit een kandidaat en een BV het tegen elkaar op.

Reclame is overal en van alle tijden: ideale materie dus om een televisieprogramma mee te maken. Want grappige filmpjes, leutige reclameslogans, opvallende jingles en om-de-tuin-leidende voice-overs zijn er met hopen. Via social media en platformen op het internet worden komische reclamefilmpjes fel gesmaakt door de surfers, en dus besloot het productiehuis TV Bastards om een televisieprogramma rond reclame te breien, in plaats van andersom. Het resultaat is een amusant spel waarin een onbekende en een bekende kandidaat het opnemen tegen twee andere teams, met als belangrijkste inzet niet alleen een reis maar bovenal een flinke portie fun.