De BV's in Reclame AUB

27/11/2013 - 10:05

Hans Otten, Katja Retsin, Luk Wyns, ... De komende weken schuiven heel wat bekende Vlamingen mee aan het quizzen in Reclame AUB.

Een overzichtje van de BV's die je mag verwachten:

28 november: Hans Otten, Véronique De Kock en Luk Wyns

05 december: Stany Crets, Wout Bru en Veerle Dobbelaere

12 december: Evi Hanssen, Bart Peeters en Jacques Vermeire

19 december: Herbert Flack, Rob Vanoudenhove en Katja Retsin

02 januari: Kurt Rogiers, Sergio en Tess Goossens

09 januari: Showbizz Bart, Ivan Pecnic en Joke Vandevelde

16 januari: William Boeva, Axel Daeseleire en Hanne Troonbeeckx

23 januari: Herman Verbruggen, Karen Daemen en Kelly Pfaff 

Ontdek meer over Reclame AUB

Nieuwe fragmenten

Reclame AUB programma informatie

Menige Vlaming maakt zich sterk dat hij alle reclamespots en -slogans uit het hoofd kent. Vanaf nu kan hij of zij met die kennis een reis in de wacht slepen! In 'Reclame AUB', een fris spelprogramma over komisch bedoelde én onbedoeld komische reclame, nemen drie teams bestaande uit een kandidaat en een BV het tegen elkaar op.

Reclame is overal en van alle tijden: ideale materie dus om een televisieprogramma mee te maken. Want grappige filmpjes, leutige reclameslogans, opvallende jingles en om-de-tuin-leidende voice-overs zijn er met hopen. Via social media en platformen op het internet worden komische reclamefilmpjes fel gesmaakt door de surfers, en dus besloot het productiehuis TV Bastards om een televisieprogramma rond reclame te breien, in plaats van andersom. Het resultaat is een amusant spel waarin een onbekende en een bekende kandidaat het opnemen tegen twee andere teams, met als belangrijkste inzet niet alleen een reis maar bovenal een flinke portie fun.

 

Extra