Rani De Coninck zoekt koppels voor nieuw spelprogramma

23/12/2013 - 17:04

Dit voorjaar maakt Rani De Coninck opnieuw haar opwachting bij VTM met het nieuwe spelprogramma 'De Parenclub'. In het gloednieuwe programma nemen wekelijks twee bekende koppels het tegen elkaar op. Ook het publiek van De Parenclub bestaat uitsluitend uit liefdesparen en daarom is presentatrice Rani De Coninck op zoek naar sympathieke koppels.

Verloofd of gehuwd, samenwonend of in een LAT-relatie, hetero of holebi,… Het maakt allemaal niet uit, zolang de relatie maar gebaseerd is op liefde en de twee een echt, hecht liefdeskoppel vormen. De paren hoeven zeker geen topquizzers te zijn. Zonder uitzondering komt iedereen in aanmerking om de hoofdprijs te winnen. De enige opdracht voor het publiek is namelijk het gedrag van andere koppels zo goed mogelijk inschatten. Zo maakt elke aflevering één koppel kans op een romantische reis of citytrip.

De opnames van De Parenclub zijn gepland vanaf januari 2014. Geïnteresseerde koppels van 18 jaar of ouder kunnen zich vanaf nu inschrijven!

Klik hier en schrijf je in voor De Parenclub!

Ontdek meer over De Parenclub

Nieuwe fragmenten

De Parenclub programma info

Twaalf weken op rij nemen twee bekende gezichten het samen met hun partner tegen elkaar op in dit programma vol verassende, hartverwarmende en bij momenten onthullende momenten. Rani De Coninck brengt als presentatrice van dit spelprogramma bekende Vlaamse koppels - vaak voor het eerst - samen op tv. In vier rondes en een finale leert de kijker de bekende gezichten én hun partners op een speelse manier beter kennen.

Ook het publiek van 'De Parenclub' bestaat uitsluitend uit liefdesparen, 35 verliefde stelletjes om precies te zijn. Zij spelen ook zelf mee in het programma tijdens het publieksspel. Het gerenommeerde onderzoeksbureau iVOX voerde in opdracht van het programma een enquête uit bij 1.000 Vlamingen in een relatie. Die enquête leverde een schat aan informatie op over de gewoonten en gebruiken van koppels in Vlaanderen. Tussen de verschillende rondes door krijgen de publiekskoppels vier vragen over de resultaten van dit onderzoek. Het koppel dat de vragen het best én het snelst beantwoordt, maakt in het finalespel kans op een fantastische droomreis. Wat die reis inhoudt en of het duo die prijs wint, hangt af van de prestatie van het best scorende bekende koppel.

Extra