Race tegen de klok met Elisa, Joke en Zoë

Na een eerste overwinning van de jeugd, strijden in de tweede aflevering van Beat da Bompaz vanavond opnieuw drie nieuwe bompaz en drie jonge bekende Vlamingen voor de eer van hun generatie.

“Mannen of vrouwen, dat maakt niet uit, we kunnen ze allemaal aan.”, klinkt het strijdlustig bij de bompaz. Meteen gevolgd door“Wauw.” “We zagen daar drie knappe vrouwen afkomen met alle drie lange benen. Onze harten begonnen meteen sneller te slaan.” Het mag duidelijk zijn: Modellen Zoë Van Gastel (30), Joke van de Velde (35) en Elisa Guarraci (23) hebben flink wat in de strijd te gooien.

Maar ook zij zijn onder de indruk: “Ons beeld van bompa’s komt helemaal niet overeen met de mannen die hier tegenover ons staan ”.Onder het toeziend ook van Evi Hanssen nemen beide generaties het in drie individuele proeven tegen mekaar op, om een voordeel te winnen bij de finale groepsproef: de stoere, moeilijke, avontuurlijke maar o zo amuante Strongmanrun. Elke seconde telt dus. “Alle tijden van de 4 proeven worden opgeteld en het team dat er uiteindelijk het minst lang over heeft gedaan, mag zich een week lang de sterkste generatie noemen.”, aldus Evi.

Meer video's van Beat da Bompaz