PREVIEW: Koen neemt geluidsman Pascal mee op zijn pelgrimstocht naar Rome

19/10/2015 - 17:22

Vanavond vervult Koen zijn laatste droom: samen met zijn ouders de paus ontmoeten. Als tegenprestatie moet hij de zware voettocht, die de Heilige Franciscus ooit aflegde, helemaal overdoen. Daarbij vraagt hij de steun van zijn goede vriend Pascal Braeckman.

Ontdek meer over Project K

Over Project K

Toen Koen Wauters nog een kleine jongen was, had hij een schriftje met daarop het etiket: Project Koen. In dat schriftje noteerde hij nauwkeurig zijn dromen. In de hoop dat ze op een dag in vervulling zouden gaan. 

En nu is het zover. Zijn jongensdromen is Koen nog lang niet vergeten en met Project K krijgt hij de kans ze na al die jaren eindelijk waar te maken. Koen breekt de televisiestudio uit en jaagt met veel passie en vuur zijn dromen na. Maar om die te kunnen realiseren, heeft hij hulp nodig. Daarom doet Koen een beroep op de juiste mannen en vrouwen, op mensen die hem écht kunnen helpen. Maar voor niets gaat de zon op, en dat geldt ook voor Koen Wauters. Zijn ‘helpers’ eisen van Koen een tegenprestatie, iets dat hen zelf na aan het hart ligt. Pas als Koen die opdracht tot een goed einde brengt, zijn zij bereid om Koens dromen waar te maken.