Pop-uprechtbank in Hasselt - Praktische informatie

Het gloednieuwe televisieprogramma Pop-uprechtbank opent voor het eerst zijn deuren in Hasselt. Heb jij een juridische vraag waar je al lang een antwoord op zoekt? Kom gewoon dit weekend - 21 en 22 april - naar het Kolonel Dusartplein in Hasselt en stel je vraag aan één van onze advocaten.

 

Bereikbaarheid

Kolonel Dusartplein, 3500 Hasselt
Zaterdag 21 april 2018 en zondag 22 april 2018. Opnames van 10.00 tot 17.00. Inschrijven kan ter plaatse van 09.00 tot 16.00.


Met de wagen

Hasselt is vlot bereikbaar vanuit alle hoeken van het land en strategisch gelegen op het kruispunt met Nederland, Duitsland en Luxemburg. Meer info via VisitHasselt

Parkeren

Je kan je wagen kwijt in de parkeergarage onder het Kolonel Dusartplein. Meer info via VisitHasselt

Met de trein

Vanuit Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven en Luik zijn er om het uur, zeven dagen op zeven, rechtstreekse verbindingen met de Limburgse hoofdplaats. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Nationale Maatschappij van de Belgische Spoorwegen: www.belgianrail.be

Met de bus

Dankzij verschillende verbindingen kan je Hasselt makkelijk per bus bereiken. Boek jouw plaatsje via een van de volgende busmaatschappijen:
De Lijn
Tec
Flixbus

Belangrijke informatie

Met welke cases kan ik bij Pop-uprechtbank terecht?

Onze advocaten helpen je graag verder met alle cases, behalve met strafrecht. Dit wil zeggen dat cases die bij het parket zitten en nog onderzocht worden niet door onze advocaten behandeld kunnen worden.

Moet ik iets meenemen als ik dit weekend besluit langs te komen?

Het helpt onze advocaten altijd een pak vooruit wanneer je zoveel mogelijk bewijsmateriaal meebrengt om je vraag te documenteren: foto's, filmpjes, e-mails, enzovoort.

Mag ik vrienden en familie meebrengen?

Je mag zoveel mensen meebrengen als je wil, maar er kunnen maximum 2 personen de juridische vraag stellen en 3 extra personen de tent in. Met andere woorden mogen maximum 5 personen per juridische vraag de tent betreden.

Mag ik huisdieren meebrengen?

Huisdieren mogen enkel de tent binnen wanneer zij onderwerp zijn van de juridische vraag of wanneer zij de persoon assisteren in het dagelijkse leven, onder andere blindegeleidehonden.

Is er een minimumleeftijd?

Neen, maar minderjarigen moeten steeds begeleid worden door een meerderjarig persoon

Is de plek toegankelijk voor rolstoelen?

Ja, er werd overal rekening gehouden met rolstoelgebruikers.

Vragen?

Je kan steeds contact opnemen met onze redactie op het nummer: 0472/51 53 59