Pop-uprechtbank in Gent - Praktische informatie


Het gloednieuwe televisieprogramma Pop-uprechtbank opent zijn deuren in Gent. Heb jij een juridische vraag waar je al lang een antwoord op zoekt? Kom gewoon op vrijdag 14 en zaterdag 15 september - naar het Sint-Pietersplein in Gent en stel je vraag aan één van onze advocaten.


   

Bereikbaarheid

Sint-Pietersplein, 9000 Gent
Vrijdag 14 en zaterdag 15 september 2018. Opnames van 10.00 tot 17.00. Inschrijven kan ter plaatse van 09.00 tot 16.00.


Met de wagen

Gent ligt aan het kruispunt van de E17 en de E40 en is met auto en bus dus makkelijk bereikbaar. Met twee spoorwegstations in de stad is trein zeker een optie. Meer info via Visit Gent


Parkeren

Je kan je wagen kwijt in de parkeergarage onder het Sint-Pietersplein of je kan gebruik maken van een van de randparkings. Meer info over deze en andere parkings via Vind een parking


Met de trein

In het hoofdstation Gent-Sint-Pieters vind je treinverbindingen naar alle Belgische steden. Vanuit het hoofdstation Gent-Sint-Pieters rijdt tram 1 elke 10 minuten naar het centrum. Meer informatie via: www.belgianrail.be


Met de bus

Dankzij verschillende verbindingen kan je Gent makkelijk per bus bereiken. Boek jouw plaatsje via een van de volgende busmaatschappijen:
De Lijn
Tec
Flixbus

 

 

Belangrijke informatie

Met welke cases kan ik bij Pop-uprechtbank terecht?

Onze advocaten helpen je graag verder met alle cases, behalve met strafrecht. Dit wil zeggen dat cases die bij het parket zitten en nog onderzocht worden niet door onze advocaten behandeld kunnen worden.

Moet ik iets meenemen als ik dit weekend besluit langs te komen?

Het helpt onze advocaten altijd een pak vooruit wanneer je zoveel mogelijk bewijsmateriaal meebrengt om je vraag te documenteren: foto's, filmpjes, e-mails, enzovoort.

Mag ik vrienden en familie meebrengen?

Je mag zoveel mensen meebrengen als je wil, maar er kunnen maximum 2 personen de juridische vraag stellen en 3 extra personen de tent in. Met andere woorden mogen maximum 5 personen per juridische vraag de tent betreden.

Mag ik huisdieren meebrengen?

Huisdieren mogen enkel de tent binnen wanneer zij onderwerp zijn van de juridische vraag of wanneer zij de persoon assisteren in het dagelijkse leven, onder andere blindegeleidehonden.

Is er een minimumleeftijd?

Neen, maar minderjarigen moeten steeds begeleid worden door een meerderjarig persoon

Is de plek toegankelijk voor rolstoelen?

Ja, er werd overal rekening gehouden met rolstoelgebruikers.


Vragen?

Je kan steeds contact opnemen met onze redactie op het nummer: 0472/51 53 59