Wil je razendsnel op de hoogte blijven van de weersvoorspellingen (op korte termijn) in jouw stad of gemeente ... of het weer aan de kust of in de Ardennen? Vertrek je morgen met vakantie naar Antalya, Kreta, Nice, de Costa del Sol of de Canarische Eilanden en wil je weten welk weer het daar is? Ga je op wereldreis en wil je de temperaturen kennen in Tokyo of New York? En is het brandend heet in Nairobi of regent het in Pretoria? 

Dan kan dat vanaf nu door het versturen van één simpele sms!

Hoe ga je te werk?

1. Weer in België: sms naar 3015

Stuur WEER spatie de stad of postcode (niet beiden) van uw keuze naar 3015.

Woon je bijvoorbeeld in Vilvoorde, stuur dan een sms met als boodschap WEER gevolgd door een spatie VILVOORDE of 1800 naar het nummer 3015 (€ 0,55 per verstuurd en ontvangen bericht).

Enkele seconden later ontvang je vervolgens de weersvoorspelling van de door jou ingegeven locatie.

Wil je dezelfde voorspelling voor een langere termijn (5 dagen), stuur dan een sms-bericht met WEEK spatie postcode of stad van uw keuze.

Kijk dan wel uit dat je steeds de volledige en correct gespelde naam van de bestemming doorstuurt. (Dus niet St Kat Waver maar wel Sint Katelijne Waver)

Klik hier voor een alfabetische lijst van de steden en gemeenten waarvoor je de voorspelling kan opvragen.

2. SMS Ski naar 3015

Ontvang alle ski-info van het skistation waar je naartoe wil of waar je op dit moment bent. Wil je razendsnel op de hoogte blijven van de weersvoorspellingen (op korte termijn) in jouw skistation ?

Wil je weten of er verse sneeuw verwacht wordt in de Alpen en of je beter vandaag nog sneeuwkettingen gaat halen om naar dat bergdorpje in Oostenrijk te rijden?

Dan kan dat vanaf nu door het versturen van één simpele sms!

Hoe ga je te werk?

SMS naar 3015

Stuur SKI spatie SKISTATION van uw keuze naar 3015.

Wil je bijvoorbeeld weten of er morgen sneeuwval verwacht wordt in Montgenèvre in de Franse Hautes-Alpes ?
Stuur dan een sms met als boodschap SKI gevolgd door een spatie MONTGENEVRE naar het nummer 3015 (€ 0,55 per verstuurd en ontvangen bericht).

Enkele seconden later ontvang je vervolgens de weersvoorspelling van het door jou ingegeven skistation..

3. Weer in het buitenland: sms naar 3015

Stuur WEER spatie stad van bestemming naar 3015.

Wil je bijvoorbeeld weten welk weer het is in New York, stuur dan WEER spatie NEW YORK naar 3015 (€0,55 per verstuurd en ontvangen bericht).

Bij bestemmingen in het buitenland is het wel belangrijk dat je steeds de naam van een grote of populaire bestemming doorstuurt. Als je bijvoorbeeld naar het Turks dorpje Belek bij Antalya gaat, stuur dan WEER spatie ANTALYA naar 3015 en niet Belek.

 

3. Disclaimer:

Deze dienst wordt aangeboden door :

Meteoservices
Kapeldreef 60
3001 Heverlee
BE0457478526
Tel : +32 (0)16 29 83 11
e-mail : steven.puissant@meteoservices.be

verder als dienstaanbieder beschreven. De dienstaanbieder verklaart hierbij kennis genomen te hebben van de GOF-guidelines, deze ondertekend te hebben en deze te zullen volgen. De volledige guidelines vindt men op www.gofguidelines.be