Qmusic lanceert Stap Voor Stap voor Hannelore

05/09/2017 - 17:45

Wie niet keek gisteren, miste het verhaal van de 27-jarige Hannelore, die op beenprotheses de Machu Picchu beklom. 

Hannelore verloor drie jaar geleden beide benen bij een ongeval. Sindsdien draagt ze protheses, maar met haar 'gewone protheses' was ze nooit aan de top van de Machu Picchu geraakt. Daarom kreeg ze voor de beklimming elektronische protheses, die de tocht iets minder moeizaam maakten.

Maar zulke elektronische protheses zijn enorm duur: ze kosten 90.000 euro. Dat heeft de gemiddelde mens niet zomaar opzij staan. Ook Hannelore niet. Daarom schieten de Q-dj's in actie: ze gaan vanaf donderdagochtend 7 september 2017 door heel Vlaanderen stappen en live hun programma presenteren tijdens de wandeltocht. Ze stoppen pas met stappen als het nodige geld ingezameld is.

Concrete details over hoe de actie kan gesteund worden via crowdfunding, volgen morgen. 

 

                                                                                     

Ontdek meer over Over Winnaars

Nieuwe fragmenten

Over Winnaars

Koen Wauters is een zondagskind. Een succesvolle carrière, een gelukkig gezinsleven, een goede gezondheid: hij heeft het allemaal. In Over Winnaars wil hij op zijn manier bijdragen aan het kleine geluk van anderen. Vijf mensen die door een ziekte of ongeval een fysieke beperking opliepen, verrast Koen met een uniek voorstel. Hij helpt hen om een opgeborgen passie toch waar te maken. Want iemand zonder benen kán die berg op, een slechtziende kán autorijden. Samen met Koen maken de vijf het onmogelijke mogelijk.