Wie stoot door naar de finale?

21/05/2012 - 15:13

De vier resterende verbouwduo’s van 'Operatie Renovatie' zijn nog steeds aan de slag in de Unitas tuinwijk van Deurne. Maar de renovatietijd begint zwaar te korten. Binnen enkele dagen keren beide gastgezinnen terug naar huis en dan moeten de vier kamers volledig klaar zijn. 

In het huis van Frederik en Liesje is alles peis en vree. Op de bovenste verdieping gaat het Stijn en Evelyn zelfs voor de wind. Ze volgen Dirk zijn tips op om de kasten zelf te maken en dat loont. Ook bij Peter en Leentje lijkt het met hun badkamer de goede richting uit te gaan, maar het plaatsen van de mozaïektegels neemt toch meer tijd in beslag dan gedacht. 

In het huis van Eulalie zijn er spanningen. Salvatore en Angelina hebben het moeilijk bij het wantrouwen dat gastvrouw Eulalie aan hun adres uitsprak. Dit weegt op hun gemoed en ze hebben er dan ook moeite mee om nog hun hart en ziel in de badkamer te steken. Dat laatste is een doorn in het oog van collega’s Gert en Gunter. Want zij vinden dat je voor élk gastgezin tot het uiterste moet gaan. En zij zijn niet alleen.

Vlak voor de oplevering brengt werfleider Carlo nog een bezoekje aan de duo’s om de laatste puntjes op de i te zetten. Bij Gert en Gunter is dat geen seconde te vroeg want zij hebben een gigantisch probleem met de plaatsing van hun keuken. Ook bij Salvatore en Angelina geeft Carlo nog enkele duidelijke richtlijnen, maar die vallen niet in goede aarde.

Welke duo’s halen de deadline? Welke duo’s winnen de laatste kamerprijzen? En vooral, wie stoot door naar de finale van Operatie Renovatie?

Dinsdag 22 mei om 21.30

Ontdek meer over Archief