Welk duo verlaat 'Operatie Renovatie'? (01/05)

30/04/2012 - 08:26

Sinds de duo’s aan de slag zijn gegaan in Gent heeft Operatie Renovatie een nieuwe wending genomen. Op het einde van dit huis moet één duo immers de verbouwwedstrijd voorgoed verlaten. Momenteel zitten drie duo’s in de gevarenzone. Scoren bij het Gentse gastgezin is voor Peter en Leentje, Salvatore en Angelina en voor Roy en Alexander dan ook prioritair. Tijdens het skype gesprek deden deze duo’s alvast hun uiterste best om een goede indruk te maken. Maar wie slaagde erin het vertrouwen van de familie Deleu te winnen? En wie moet zich dringend herpakken? 

Voor het eerst voelen de duo’s zich regelrechte concurrenten want nooit eerder was het winnen van een kamerprijs zo belangrijk. Allemaal willen ze dan ook uitpakken met hun eigen blikvanger. Roy en Alexander kiezen in de living voor een gewaagd paars plafond én een volledig zelfgemaakte kast. Peter en Leentje maken voor het eerst hun kasten niét zelf en dat geeft moed. Alles wijst er immers op dat ze de deadline deze keer probleemloos zullen halen. Salvatore en Angelina gaan dan weer écht een stapje verder. Angelina wil de kinderkamer immers onderverdelen in twee afzonderlijke hokjes. 

Maar geraken alle kamers tot in de puntjes afgewerkt? Keert Gunter tijdig terug om samen met Gert de badkamer op te leveren? En welke kamer valt het meest in de smaak van de familie Deleu? Want hun oordeel is deze keer zeer belangrijk. Wie slecht scoort loopt immers gevaar Operatie Renovatie voorgoed te moeten verlaten…

Dinsdag 1 mei om 21.35

Ontdek meer over Archief