Twijfels bij het gastgezin in 'Operatie Renovatie' (17/04)

13/04/2012 - 13:55

In 'Operatie Renovatie' sprak het gastgezin zijn twijfels uit over bepaalde keuzes van de verbouwers. Het is aan de duo’s om daarmee rekening te houden of niet. Angelina zoekt na het skypegesprek met Alena en Nicolas steun voor haar kleurkeuze bij de andere duo’s. Roy en Alexander besluiten een risico te nemen: ze blijven bij hun eerste keuze en leggen in de keuken de gigantisch grote tegels. En hiervoor heeft Roy een eigen -eerder aparte- techniek ontwikkeld. Hopelijk vallen de tegels in de smaak en liggen ze recht. In de kinderkamer zijn Peter en Leentje dan weer druk in de weer met hun geheime wapen: de zelfgemaakte trap. En Evelyn creëert een eigen plekje voor Margaux, het dochtertje van Alena en Nicolas.

Alle duo’s willen de 3000 euro winnen. Gunter doet zelfs een speciale belofte als hij en Gert deze keer de prijs winnen. Eén ding is zeker. Over een aantal dagen keren Alena, Nicolas en hun dochter Margaux terug naar huis.

Geraken Peter en Leentje klaar? Of doet de trap hen de das om? Wat vinden Alena en Nicolas van de grote tegels van Roy en Alexander? Hoe reageren ze op de kleurkeuze van Angelina? En wat vinden ze van de compleet witte slaapkamer van Gunter en Gert? Wie wint met andere woorden de felbegeerde 3000 euro? De antwoorden in de 7de aflevering van 'Operatie Renovatie' op dinsdag 17 april.

Dinsdag 17 april om 21.35

Ontdek meer over Archief