Experten

24/02/2012 - 11:41


Dirk Meylaerts

Dirk Meylaerts begon zijn carrière als danser bij Jan Fabre, maar besliste op 23-jarige leeftijd om meubelmaker te worden. Al snel maakte hij de overstap van klassieke meubelen naar design. Dirk ziet zijn opdracht als designer breed. Zo is hij intussen ook directeur van DNA-lab, een bedrijf dat kunst en design combineert. Daarnaast richt hij huizen, restaurants, bars, winkels en culturele centra in. Én, hij werkt samen met internationale kunstenaars zoals Jan Fabre, Koen Van Mechelen en Jonathan Monk. 

Dirk Meylaerts zal als creatief expert de duo’s van Operatie Renovatie tijdens de renovatie begeleiden. Hij zal hen niet enkel met raad bijstaan en conceptueel bijsturen. Hij zal vooral hun creativiteit voortdurend testen én stimuleren. Dirk daagt als het ware de duo’s uit om out of the box te denken.


Carlo Vanhoyland

Carlo Vanhoyland werkt al ruim 17 jaar in de bouwwereld waarvan de laatste 13 jaar als erkend aannemer. Sinds 1999 is hij zaakvoerder van All-in-one, een bedrijf dat gespecialiseerd is in renovatiewerken en totaalprojecten. Zijn klanten bestaan zowel uit bedrijven als particulieren en zijn motto is duidelijk: kwaliteit, flexibiliteit en een perfecte afwerking. 

Voor Operatie Renovatie zal Carlo er op toezien dat op technisch gebied alles in goeie banen verloopt. Hij zal wat het technisch aspect betreft de verbouwduo’s op het juiste spoor zetten én houden. Hij zal er voor zorgen dat de huizen bouwtechnisch perfect in orde zijn. 

 

Ontdek meer over Archief