onze artiesten nemen Dana Winner onder handen

31/01/2016 - 16:54

in de vierde aflevering van Liefde voor Muziek laten onze artiestn hun creativiteit de vrije loop met de nummers van Dana Winner. Enkele verrassende keuzes zorgen voor traantjes bij Dana. Vanavond om 20.35 bij VTM

Ontdek meer over Liefde voor Muziek

Nieuwe fragmenten

Over Liefde voor Muziek

Ze scoren de ene hit na de andere, lieten al de grootste zalen vollopen en namen oorverdovende applauzen in ontvangst. Maar in Liefde voor Muziek voelen zeven muzikale iconen plots het hart in de keel kloppen wanneer ze elkaars nummers in een nieuw jasje steken. Clouseau, Natalia, Bart Peeters, Josje, Gers Pardoel, Lady Linn en Isabelle A treden uit hun comfortzone en laten zich van een kant zien die ze nog niet vaak toonden. 

In Liefde voor Muziek leent elke week één artiest de songs uit die zijn of haar carrière hebben bepaald. De centrale gast brengt bovendien aan het einde van de aflevering ook zelf een tribute aan een artiest die veel voor hem of haar betekent. Natalia die zich waagt aan een hiphopnummer van Gers. Clouseau die een K3-hit van Josje onder handen neemt. Bart Peeters die zijn eigen interpretatie geeft aan het repertoire van Lady Linn en Isabelle A. De artiesten zullen zich deze muzikale reis nog lang herinneren.

 

Artiesten