Ontdek de lekkerste plekjes van Gent, Brussel, Antwerpen, Hasselt en Kortrijk

De vijf restaurants uit Mijn Pop-uprestaurant mogen dan wel definitief gesloten zijn, de vijf gaststeden ( Kortrijk, Hasselt, Brussel, Antwerpen en Gent) hebben nog heel wat andere culinaire troeven om jou te verrassen. VTM Koken trok in de loop van het programma naar de vijf steden en verzamelde alvast de lekkerste adresjes voor jou. 

Ontdek hier de lekkerste plekjes van

 

 Gent 

De Oost-Vlaamse grootstad speelt al langer een voortrekkersrol in het culinaire landschap. Er gaat geen maand voorbij of ergens in Gent opent een gezellig adresje. Het aanbod is dan ook zeer veelzijdig.

Ontdek de lekkerste plekjes van Gent

 

 Antwerpen

Typische café’s, hippe koffiehuisjes, smakelijke restaurant, leuke winkeltjes, de keuze is enorm. En dan hebben we het nog niet eens over de wereldkeuken gehad.

 Ontdek de lekkerste plekjes van Antwerpen  

 

 Kortrijk

In het zuiden van West-Vlaanderen ligt het gezellige Kortrijk. Ondanks de kleinschaligheid heeft de stad veel culinaire troeven.

Ontdek de lekkerste plekjes van Kortrijk

 

Brussel

Brussel is niet alleen de hoofdstad van ons land, maar ook het centrum van Europa. De gastronomische verscheidenheid is dus enorm. Bovendien zette het project Brusselicious een jaar lang de culinaire troeven nog eens extra in de kijker.

Ontdek de lekkerste plekjes van Brussel 

 

Hasselt

Van een stad die de titel “de Stad van De Smaak” mag je culinair wel iets verwachten. Hasselt slaagt er met verve in al die verwachtingen waar te maken.

Ontdek de lekkerste plekjes van Hasselt