04.02.2022 - 00:39
"Olijven zijn de SOA van de aperitiefhapjes"
Bockie De Repper kan de beste chef-koks van het land zijn maten noemen, kent de menu’s van alle restaurants en snackbars van Vlaanderen uit het hoofd en wanneer hij niet in één of andere sterrenzaak vertoeft overleeft hij op take away. Zijn eigen keuken vergaart intussen stof en Bockie heeft geen idee van wat de pot bij de mensen thuis schaft. Daarom sturen we hem op culinaire queeste doorheen Vlaanderen om daar aan de keukentafels aan te schuiven. Hij ontdekt en proeft wat mensen op doordeweekse dagen eten en stelt ‘op zijn Bockie’s’ vragen die niemand anders durft te stellen. Dat leidt tot boeiende verhalen, warme gesprekken, hilarische taferelen en meer dan eens tot een awkward moment.
Gerelateerde video's
Ga naar Dat eet dan gelukkig zijnDat eet dan gelukkig zijn
Margriet Hermans koos bewust voor alleenstaand moederschap
Bekijk nu de videoDat eet dan gelukkig zijn
Bockie in het detentiehuis: "Wij kunnen cirkel doorbreken"
Bekijk nu de videoDat eet dan gelukkig zijn
Bockie bij Bart Appeltans: "Verzorgde versie van mij"
Bekijk nu de videoDat eet dan gelukkig zijn
Bockie op schokkie in het kinderdagverblijf
Bekijk nu de videoDat eet dan gelukkig zijn
Chaos in de keuken bij Helmut Lotti
Bekijk nu de videoDat eet dan gelukkig zijn
"Inademen door de anus met Helmut Lotti"
Bekijk nu de videoDat eet dan gelukkig zijn
"Beer? Welk boek van Jeroen Meus heb jij gekocht?"
Bekijk nu de videoDat eet dan gelukkig zijn
Bockie maakt zijn mama trots in 'Dat Eet Dan Gelukkig Zijn'
Bekijk nu de videoDat eet dan gelukkig zijn
Bockie emotioneel in nieuwe 'Dat Eet Dan Gelukkig Zijn'
Bekijk nu de videoDat eet dan gelukkig zijn
Bockie-san op Japanse ambassade "You like eating & drinking"
Bekijk nu de video