04.02.2022 - 00:39
Bockie De Repper kan de beste chef-koks van het land zijn maten noemen, kent de menu’s van alle restaurants en snackbars van Vlaanderen uit het hoofd en wanneer hij niet in één of andere sterrenzaak vertoeft overleeft hij op take away. Zijn eigen keuken vergaart intussen stof en Bockie heeft geen idee van wat de pot bij de mensen thuis schaft. Daarom sturen we hem op culinaire queeste doorheen Vlaanderen om daar aan de keukentafels aan te schuiven. Hij ontdekt en proeft wat mensen op doordeweekse dagen eten en stelt ‘op zijn Bockie’s’ vragen die niemand anders durft te stellen. Dat leidt tot boeiende verhalen, warme gesprekken, hilarische taferelen en meer dan eens tot een awkward moment.
Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
Dat Eet Dan Gelukkig Zijn