NIEUW: Ik weet wat je deed

In het voorjaar presenteert Koen Wauters de nieuwe spelshow ‘Ik weet wat je deed’. In elke aflevering staat één man of vrouw centraal, die enkele van zijn/haar wensen in vervulling ziet gaan, dingen meemaakt die de dagelijkse realiteit overstijgen en zichzelf op een ludieke manier een stukje beter leert kennen.

Het tennistornooi van Wimbledon winnen hoewel je slechts een uurtje tennis in de week speelt, het bezoek krijgen van je grote idool die al jaren overleden is, letterlijk de prins op het witte paard ontmoeten, een reis in de tijd maken… Het kan allemaal in ‘Ik weet wat je deed’, want de kandidaten beleven onder hypnose hun avonturen met een knipoog en ervaren de situaties dan ook als levensecht.

Na de opnamedag wordt hun geheugen meteen weer gewist, waardoor ze zich niets meer kunnen herinneren van de dingen die ze hebben meegemaakt. In de televisiestudio worden ze door Koen Wauters geconfronteerd met hun eigen daden, moeten ze raden hoe ze gereageerd hebben op de situaties en kunnen ze enkele leuke prijzen in de wacht slepen.

Als jij een dagje hypnose ziet zitten en dingen wil meemaken die je zelf niet voor mogelijk houdt, surf dan naar www.vtm.be en schrijf je in voor ‘Ik weet wat je deed’.

‘Ik weet wat je deed’ werkt voor de hypnose samen met Jos Claus. De interesse voor hypnose is 27 jaar geleden bij Jos ontstaan in de tijd dat hij als freelance journalist werkte en geregeld stukken over alternatieve geneeswijzen schreef. Na zijn opleiding tot hypnotherapeut is hij gestart met zijn eigen praktijk, eerst in Maastricht en tegenwoordig in Heerlen. Met hypnosetechnieken helpt hij mensen met o.a. afbouwen van stress, concentratieproblemen, rookverslaving, angst voor de tandarts, gemis aan zelfvertrouwen en tal van andere problemen en doelstellingen.

‘Ik weet wat je deed’ wordt geproduceerd door Eyeworks. Het programma wordt sinds 20 december 2009 uitgezonden bij de TROS in Nederland en komt ook in Groot-Brittannië en Zweden op het scherm.