Myrthe en Giordano

16/02/2016 - 17:49

De jonge twintigers uit Maasmechelen zijn twee handen op één buik. Ze gaan voor elkaar door het vuur en zijn beiden gepassioneerd door de horeca. Giordano kreeg de passie voor koken van zijn Italiaanse mama die hem al op jonge leeftijd liet roeren in de potten en liet proeven van de verfijnde cucina italiana. Myrthe houdt van haar werk achter de bar. Ze volgde verschillende mixology-cursussen en kan shaken als een behendige bartender. Samen willen ze een leuke zaak uit de grond stampen waarin Myrthe de leiding neemt over de zaal en Giordano stevig de touwtjes in handen houdt in de keuken. Mixology en fusionkeuken moeten hierin centraal staan.

Ontdek meer over Mijn Pop-uprestaurant!

Nieuwe fragmenten

Koop een souvenir uit één van de gesloten pop-ups

 

Heb je de voorbije weken spullen in één van deze restaurants zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan één van de duo's overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Doe dan een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel een tweede leven.

Ga hier naar de veiling