'My Name Is...': de eerste aflevering

In de eerste aflevering wanen Francesca en Nicolette zich al meteen in Hollywood.
Justin Bieber, Marilyn Monroe, Anna Nicole Smith of Robbie Williams, dit zijn maar enkele van de sterren die op de audities opduiken in een Vlaamse of Nederlandse gedaante. Maar hebben zij die extra ‘touch’ die de jury kan bekoren? Overleven ze het strenge juryberaad en stoten ze door naar de volgende ronde? Meer nog: zijn ze klaar om ook fysiek omgetoverd te worden tot hun grote idool? 
 
In aflevering één zie je hoe de vele kandidaten het er vanaf brengen.
Dennis, Leona, Naomi en Lana zijn alvast enkelen van de Vlaamse deelnemers. De keuze van hun idolen is uiteenlopend, maar elk delen ze dezelfde droom: op het podium schitteren als dubbelganger van hun grote voorbeeld.
 
My Name Is… Christoff

Dennis Van Ardennen is afkomstig uit Kuringen-Hasselt en is een jonge knaap van 21.
Hij is zo een ongelofelijke fan van de Vlaamse schlagerzanger ‘Christoff’, dat hij voor zijn verjaardag de artiest heeft uitgenodigd om te komen zingen op zijn feestje. Dit heeft hem wel wat gekost, maar dat had Dennis er helemaal voor over. Naast zijn gadgets van de zanger (de volledige cd-collectie, een muismatje, een teddybeer en zelfs parfum), kon dit wel tellen. Het was naar eigen zeggen Christoff zelf die hem toen heeft aangespoord om zich op te geven voor dit programma. Dennis neemt aan ‘My Name Is…’ deel, uiteraard in de gedaante van Christoff.

My Name Is… Anouk

Leona Vlachakis is een pittige dame uit Dilzen is 29 jaar en een echt podiumbeest. Haar droom is dan ook om brood op de plank te kunnen brengen met een volledig uitgebouwde zangcarrière. Ze is grote fan van de Nederlandse Anouk en haar vrienden vinden zelfs dat ze er wat van weg heeft. Ze is in elk geval al een even stoere verschijning! Leona tracht de jury te ontroeren met het rustige nummer ‘I don’t wanna hurt’.

My Name Is… Beyoncé

Naomi Saia komt uit Genk en is een 15-jarig verlegen meisje. Dit in tegenstelling tot haar grote idool Beyoncé, die één brok kracht is op het podium. Naomi heeft een extra drijfveer om de audities mee te doen: een naast familielid van haar is net overleden en daarom zet ze juist door. Ze kiest voor het rustige nummer ‘Halo’. De hele familie was dan ook mee naar de auditie gekomen om de jonge Naomi een hart onder de riem te steken.

My Name Is… Lady Gaga

De Oost-Vlaamse Lana Lauwers is nog maar net 14, maar staat al met beide voeten in het leven. De tiener werd als kind erg gepest om een reden die ze zelf niet kent. Lady Gaga is voor Lana een groot voorbeeld en een onuitputtelijke bron van inspiratie. Gaga heeft het ook altijd moeilijk gehad omdat niemand in haar geloofde, maar eens ze nu het podium op stapt, kan niemand haar nog raken. Lana is net zoals haar idool een onzeker meisje, dat op het podium transformeert in een ware vamp.

Meer video's van Archief