'My Name is...': DE FINALE !

16/09/2011 - 09:39

Vorige week was het tijd voor de halve finale van ‘My Name Is…’. Zes van de twaalf halve finalisten sleepten een ticket in de wacht voor de live finale op zaterdag 17 september. 

David (42) uit Stabroek zal als Elton John de Lage Landen trachten te bekoren met het nummer ‘I’m Still Standing’.  Zal hij zijn mannetje kunnen staan tussen al dat vrouwelijk geweld in de finale?

De 17-jarige Oriane uit Berchem  is alvast een geduchte concurrente. Als Alicia Keys brengt ze ‘No One’. Na haar succesvolle performance tijdens de halve finale ligt er heel wat druk op de benjamin van de groep ‘volwassenen’. 

Oriane staat namelijk in deze categorie samen met David tegenover de 26-jarige Isabel uit Nederland. Als Christina Aguilera zal ook zij vechten voor de overwinning met het het nummer ‘Fighter’. 

De 14-jarige Finlay uit Ertvelde zal als enige Vlaamse kandidate in de categorie ‘kinderen’ als Katy Perry voor vuurwerk zorgen op het podium met het lied ‘Firework’.
Finlay neemt het op tegen twee Nederlandse meiden. Fleur (11) trekt opnieuw haar stoute schoenen aan en brengt ‘Shut Up And Drive’ van Rihanna terwijl Kiki (12) haar zachte kant toont als Natasha Bedingfield met ‘These Words’. 

Via televoting kan de kijker thuis, in Vlaanderen én Nederland, beslissen wie de beste imitator is in de categorie ‘volwassenen’ én ‘kinderen’. Welke van deze 6 performers worden de verdiende winnaars van ‘My Name Is…’? Wie sleept een gastrol in de musical ‘Daddy Cool’ in de wacht?

Zaterdag 17 september 2011 om 20.45

Ontdek meer over Archief