De halvefinalisten zijn bekend!

06/09/2011 - 10:51

Drie weken lang kreeg de vierkoppige jury van ‘My Name Is…’ een karrenvracht aan audities voor de neus. Elke week sleepten vier imitatoren een halve finale ticket in de wacht. Het lijstje van halvefinalisten, met zes volwassenen en zes kinderen, is nu compleet.

De vijf Vlaamse kandidaten die op zaterdag 10 september 2011 strijden voor een plaats in de live finale zijn David, Fernando Rising en Oriane in de categorie van de volwassenen. Finlay en Yasmine bekampen elkaar – én drie Nederlandse kinderen – in de kids-categorie. 

In de eerste aflevering verrasste David met zijn performance als Elton John en het nummer ‘Sorry seems to be the hardest word’. Kan David de hoge verwachtingen inlossen tijdens de halve finale? Fernando Rising bracht in de tweede aflevering van ‘My Name Is…’ een ode aan dé revelatie van de jaren tachtig, ABBA, met het nummer ‘Dancing Queen’. Met welke single zullen ze in de halve finale de jury én het publiek trachten te overtuigen? Ook Oriane stootte als Alicia Keys door naar de halve finale, al was het geen unanieme beslissing van de jury. Tijdens de halve finale zal ze alles uit de kast moeten halen om haar concullega’s te overklassen.

Yasmine bracht vandaag het nummer ‘Hello World’ van Belle Perez. Met haar tedere looks én stem, pakte ze vooral de vrouwelijke juryleden in. Maar ook de mannen bezweken aan haar charme... De laatste Vlaamse halve finalist is de 14-jarige Finlay als Katy Perry. Ook bij haar was de mening van de jury wat verdeeld. Maar die verdeeldheid werd snel omgevormd tot een verdiende plaats in de halve finale! 

Zij worden vergezeld door zeven Nederlandse imitatoren. In de volwassen categorie zijn dit Isabel (als Christina Aguilera), Nick (als Jan Smit), Maurice (als Dean Martin) en Verena (als Adèle). De Nederlandse kinderen die schitteren in de halve finale van ‘My Name Is…’ zijn Kiki (als Natasha Bedingfield, Fleur (als Rihanna) en David (als Bruno Mars).

Zaterdag 10 september om 20.40 

Ontdek meer over Archief