Nieuw Jackson-nummer met Lenny Kravitz gelekt

Op de videowebsite YouTube circuleert al enkele dagen een clip die een nieuw nummer zou zijn van wijlen Michael Jackson, in samenwerking met Lenny Kravitz.

De clip 'Another Day' duurt zowat anderhalve minuut en is in uiteenlopende visuele versies te zien. Zelfs een oppervlakkige beluistering doet snel het vermoeden rijzen dat Michael Jackson inderdaad aan het zingen is. Het klaarblijkelijk door de zelfverklaarde 'King of Pop' gezongen vers lijkt hetzelfde te zijn als van een ouder liedje van Lenny Kravitz met de titel 'Storm', suggereert showbizzsite TMZ.com.

Kravitz verklaarde kort na de onverwachte dood van Michael Jackson op 25 juni dat hij met Wacko Jacko heeft samengewerkt aan een nummer die tevoren het daglicht niet heeft gezien. Kravitz sprak over de meest verbazingwekkende ervaring die hij ooit in de studio had.
Maar op de officiële website van Michael Jackson staat alvast niets over 'Another Day' dat ook niet op de soundtrack van de film 'This Is It' prijkt.

Op YouTube wordt bovendien wel vaker eens gefantaseerd. Zo circuleert er een clip van de Led Zeppelin-klassieker 'Stairway to Heaven' die een versie zou zijn van Led Zeppelin en Pink Floyd samen. Maar uiteindelijk zou het gaan om een versie van 'Stairway to Heaven' door een vrij onbekende Duitse covergroep.