'My name is Michael'

Iedereen die weg is van de muziek van Michael Jackson, iedereen die stiekem de moonwalk en andere moves van Michael Jackson heeft geprobeerd, iedereen die met open mond zijn ingenieuze videoclips heeft bekeken, iedereen die zijn repertoire heeft gevolgd van kindsterretje tot wereldster … zit goed bij ons. Want we brengen de King of Pop weer tot leven. Zowel het kindsterretje van ‘Ben’ als de volwassen topentertainer van ‘Thriller’.

Vanaf 9 januari 2010 geven Koen Wauters en zijn Nederlandse collega Nicolette Van Dam op zaterdag om 20.40 afspraak voor ‘My Name is Michael’, een gloednieuwe flitsende show voor het hele gezin. Ze gaan daarin op zoek naar zowel een jonge als een volwassen Michael Jackson, die perfect in de huid kunnen kruipen van de legendarische poplegende.

De lat ligt zeer hoog voor de kandidaten. Hun illustere voorbeeld was immers opmerkelijk veelzijdig. Hij kreeg een uitmuntend als zanger, als danser en als entertainer. Wie wil meedoen aan ‘My Name is Michael’ moet dan ook alle hits van hem kunnen zingen zoals hij dat deed en daarnaast moeten ze ook fantastisch kunnen performen. Kortom, ze moeten in staat zijn om de magie van Michael Jackson weer tot leven te brengen en het publiek te beroeren, zoals hun held dat deed.