Video: Music Fund verzamelt muziekinstrumenten
Music Fund verzamelt muziekinstrumenten
Uw video is aan het laden...

Music Fund verzamelt muziekinstrumenten

09/04/2010 - 09:12

Guillaume Devos (Pierrot) organiseert in "Familie" een inzameling van muziekinstrumenten voor Afrika.

Music Fund is een organisatie die al jaren muziekinstrumenten verzamelt. En binnenkort vertrekken verschillende zendingen naar muziekscholen in Afrika.
Indien je thuis een mooi muziekinstrument hebt dat je niet meer gebruikt maar dat wel nog in goede staat is, dan kun je dit instrument op één van hun inzamelpunten afgeven.

Voor meer informatie over Music Fund kan je terecht op www.musicfund.be.

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Ontdek de webshop van VDB Fashion

Rudi en Hanne hebben een selectie gemaakt van hun favoriete looks en die kan je nu zelf thuis bestellen via de gloednieuwe webshop van VDB Fashion.

Klik hier en neem een kijkje op www.vdbfashion.be.

Webisodes

Personages

Extra