Moerkerke en de mannen - vanaf 1 maart

26/02/2016 - 17:16

Vanaf deze week kan u 8 weken lang kijken naar ‘Moerkerke en de Mannen’. Catherine Moerkerke duikt tussen de mannen om te weten te komen waarom ze doen wat ze doen. 

In de eerste aflevering leert Catherine Steven kennen. Steven is een gigolo. Een gigolo met een goed draaiende business. 80 procent van de klanten zijn mannen, 20 procent vrouwen. Ze komt te weten hoe het is om gigolo te zijn. Wat werkt? En werkt het altijd?

Catherine ontmoet ook één van de vaste klanten en maakt een nachtelijke tocht mee als chauffeur van date naar date. Het leven van een gigolo. Het kan vermoeiend zijn.

 

Moerkere en de Mannen, vanaf dinsdag 1 maart om 22u10 bij vtm.

Ontdek meer over Moerkerke en de mannen

Nieuwe fragmenten

Moerkerke en de mannen

In Moerkerke en de Mannen stapt Telefacts-gezicht Cathérine Moerkerke acht weken lang als vrouw telkens binnen in een andere mannenwereld. Ze volgt mannen met een bijzonder verhaal, en is heel nieuwsgierig naar zaken waar ze als vrouw zelf maar weinig van begrijpt, zoals het celibaat bij priesters. Direct, recht op de man af, maar altijd charmant krijgt Cathérine in haar reportages heel wat mannentongen los, en dat levert verrassende portretten op.