Moerkerke dinsdag bij 're-enactors'

01/04/2016 - 16:32

In ‘Moerkeke en de Mannen’ gaat Cathérine Moerkerke dinsdag op zoek naar speelse mannen die kleine jongetjes willen blijven. Met uitzonderlijke hobby’s herbeleven ze hun kindertijd. Maar wat als hun hobby heel hun leven blijkt over te nemen en alles zal bepalen?

Cathérine ontmoet Marc. Hij heeft zijn gezin achtergelaten en is naar Noorwegen vertrokken om er te gaan leven als een viking. Hij geeft toe dat de eenzaamheid hem af en toe hard treft, maar z’n fascinatie voor vikings is nog veel sterker. Arnold verdiept zich dan weer in de Tweede Wereldoorlog maar zo erg dat z’n relatie eraan kapot is gegaan.

Moerkerke en de Mannen, dinsdagavond om 22.10 uur bij VTM.

Ontdek meer over Moerkerke en de mannen

Nieuwe fragmenten

Moerkerke en de mannen

In Moerkerke en de Mannen stapt Telefacts-gezicht Cathérine Moerkerke acht weken lang als vrouw telkens binnen in een andere mannenwereld. Ze volgt mannen met een bijzonder verhaal, en is heel nieuwsgierig naar zaken waar ze als vrouw zelf maar weinig van begrijpt, zoals het celibaat bij priesters. Direct, recht op de man af, maar altijd charmant krijgt Cathérine in haar reportages heel wat mannentongen los, en dat levert verrassende portretten op.