The Voice van Vlaanderen

27/10/2011 - 14:46

logo tvvv

Jasper Steverlinck, Alex Callier, Koen Wauters en Natalia zijn helemaal klaar voor ‘The Voice van Vlaanderen’. Vanaf 25 november 2011 nemen ze elke vrijdag de taak als coach op zich. Ze gaan op zoek naar de kracht van een stem. En beginnen doen ze met de blind auditions waarin ze enkel kunnen vertrouwen op hun muzikaal gehoor. De vier coaches zitten immers in stoelen met hun rug naar het podium. Pas wanneer ze overtuigd zijn van de kracht van de stem van de kandidaat, stellen ze een mechanisme in werking dat hun stoel richting het podium én de kandidaat draait. 

Maak vanaf 25 november 2011 elke vrijdagavond alvast maar vrij vanaf 21.00, want dan start ‘The Voice van Vlaanderen’! Je gastvrouw is An Lemmens. 

Met de app volg je het hele traject van 'The Voice van Vlaanderen' op de voet. Bekijk de reportages van de V-reporters, de pakkendste fragmenten uit de show en volg live de backstage show. 

Kom alles te weten over de finalisten en laat je eigen mening na via de polls, Facebook of Twitter. Ontdek wie er bij jou in de buurt ook de app gebruikt en stem op jouw favoriete finalist. 

Bovendien kan je met de app testen hoe goed jouw eigen stem is. Probeer het zeker eens uit!

Download de app:

iPhone - iPad

Android

Screenshots:

sytycd   sytycd   sytycd

 

 

Ontdek meer over Archief