Sluiting nadert voor Karnivale of Halletwee

17/05/2010 - 12:58

Restaurants Karnivale in Aalst en Halletwee in Halle zijn genomineerd voor sluiting. De bal ligt nu in het kamp van de kijkers. Stemmen kan via telefoon, sms of met de rode knop tot het einde van de aflevering op dinsdag 18 mei.

Alle duo’s  krijgen het rapport van de recensenten met in detail de punten die elk restaurant kreeg voor keuken, bediening en sfeer. Vooral in Halle komen die punten hard aan. Zo erg zelfs dat de altijd rustige Jurgen zich laat zien van een totaal andere kant...

Naast het veroveren van stemmen moeten de duo's in Aalst en Halle ook vooruit durven kijken. Want wie de nominatie overleeft, moet sterk genoeg staan om die nieuwe kans met beide handen te grijpen. Gelukkig kunnen ze daarvoor rekenen op een stevige coaching door onze jury. Opnieuw komen Peter Goossens, Christel Cabanier en Dirk De Prins langs in de restaurants om bij te sturen waar nodig.

Om de kijker extra te helpen bij zijn keuze tussen Halle en Aalst, wordt er ook  stemadvies gegeven. Door drie politieke monumenten deze keer. Drie ministers van staat. Drie mannen ook die al meer dan 1 topoverleg op restaurant hebben gevoerd. We hebben de socialist Steve Stevaert, de christen-democraat Jos Chabert en de liberaal Herman Decroo. Ze gaan dineren in de 2 genomineerde restaurants en na afloop laten ze weten welk restaurant het volgens hen verdient om open te blijven.

Ontdek meer over Archief