JIM stuurt officiële proevers naar ‘Mijn Restaurant!’

In ‘Mijn Restaurant!’ wedijveren nog steeds 4 duo’s met elkaar in de strijd naar een eigen restaurant. Zowel Halle (Ludovic en Jurgen), Aalst (Ken en Karel), Nieuwpoort (Silke en Kristof) en Genk (Lucie en Jimmy) zijn nog in de running. Jongerenzender JIM vindt het hoog tijd om eens na te gaan welk restaurant bij de jongeren het meest in de smaak valt.

Uiteraard stuurt JIM geen leek op pad. De kandidaten voor deze ‘proeverij’ ondergaan eerst de gevreesde ‘Mijn Restaurant!’-quiz die VJ Sean zorgvuldig heeft opgesteld. Culinaire woordenschat als frapperen, chambreren en menage à trois klinken als muziek in de oren van de twee officiële JIM-proevers die uiteindelijk aan tafel mogen schuiven in elk van de vier restaurants.

Op woensdag 19 mei zie je hoe de proevers de Peter Goossens, Christel Cabanier of Dirk De Prins in zichzelf bovenhalen en hun smaakpapillen de kost geven. Ze zullen streng maar rechtvaardig zijn en mogen aan het einde van de rit hun ongezouten mening geven én hun voorkeur uiten.

'DE JIM PROEVER', woensdag 19 mei om 13.00, 16.00 en 18.45, bij JIM