Wie wint de 50.000 euro?

15/09/2011 - 08:43

In de 6de aflevering van ‘Mijn Restaurant!’ staan Ekeren en Dendermonde op het programma. Opnieuw willen de juryleden binnen het uur elk een verschillend voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht geserveerd krijgen.

In Ekeren staan Elodie en Amber voor de uitdaging om te bewijzen wat ze echt in hun mars hebben. De tot nu wat stillere meisjes komen meer en meer uit hun schulp gekropen en lijken vastbesloten om de juryleden in te pakken.

Steven en Sofie proberen Yves, Willem en Vittorio dan weer op een bijzondere manier te overdonderen. Sofie heeft een speciale oude wagen geregeld, mét de naam van hun restaurant op – Art Kwizien – waar nog eens een saxofoonspeler naast moet staan spelen. Om het “jazzy” gevoel van hun luxe brasserie weer te geven. Maar zullen Steven en Sofie de juryleden daar ook mee imponeren?
Nadat de culinaire Ronde van Vlaanderen er op zit, ontvangen de duo’s een dvd met de feedback van de jury. En die slaat in als een bom. Er staat dan ook 50.000 euro op het spel. Maar deze som wordt enkel verdeeld onder de duo’s die dat volgens de jury op dit moment verdienen.

Bart en Kris maakten tijdens het bezoek van de jury geen goeie beurt en kunnen alleen maar hopen dat er nog iets te rapen valt. Maar ook Steven en Sofie, Amber en Elodie, Eef en Michaël en Daniël en Rinaldo hebben geen flauw benul welke commentaar hun deel zal zijn. Laat staan of ze hoe dan ook extra budget gaan krijgen...

Donderdag 15 september 2011 om 21.35

Ontdek meer over Mijn Restaurant!

Nieuwe fragmenten

Mijn Restaurant! programma informatie

Rani De Coninck geeft afspraak voor het vierde seizoen van Mijn Restaurant!. Aan de basis van het format wordt niet geraakt. Vijf duo’s krijgen in evenveel provincies een prachtig pand toegewezen, waarin ze voor de realisatie van hun culinaire droom strijden. Aan het einde van de rit blijft er één restaurant open. Dat kan zowel een topbrasserie, een klasse-Italiaan of een gastronomisch restaurant zijn. Maar welk concept de duo’s ook kiezen, de culinaire lat blijft zeer hoog liggen want er moet altijd op ‘outstanding’ niveau worden gekookt. Culinair recensent Willem Asaert, foodie Yves Desmet, marketingexpert Aline Juliá en architect Vittorio Simoni, die samen de nieuwe jury vormen, zullen hierover waken en de kandidaten naar de culinaire top coachen.