Swingen de kosten de pan uit?

08/11/2011 - 11:04

De vier overgebleven restaurants zijn nu één maand open. Het moment voor een stand van zaken op het vlak van boekhouding. Hoe staan de duo’s er financieel voor? Zijn ze goed bezig of niet? Swingen de personeelskosten al dan niet de pan uit? Vragen die perfect beantwoord kunnen worden door de boekhouder.

Dinsdag 8 november om 21.30

Ontdek meer over Mijn Restaurant!

Nieuwe fragmenten

Mijn Restaurant! programma informatie

Rani De Coninck geeft afspraak voor het vierde seizoen van Mijn Restaurant!. Aan de basis van het format wordt niet geraakt. Vijf duo’s krijgen in evenveel provincies een prachtig pand toegewezen, waarin ze voor de realisatie van hun culinaire droom strijden. Aan het einde van de rit blijft er één restaurant open. Dat kan zowel een topbrasserie, een klasse-Italiaan of een gastronomisch restaurant zijn. Maar welk concept de duo’s ook kiezen, de culinaire lat blijft zeer hoog liggen want er moet altijd op ‘outstanding’ niveau worden gekookt. Culinair recensent Willem Asaert, foodie Yves Desmet, marketingexpert Aline Juliá en architect Vittorio Simoni, die samen de nieuwe jury vormen, zullen hierover waken en de kandidaten naar de culinaire top coachen.