Sergio Herman geeft stemadvies

24/11/2011 - 01:00

Eef en Michaël hebben het rechtstreekse finaleticket van ‘Mijn Restaurant!’ in handen. Heel het team loopt er nog steeds op wolkjes. De twee West-Vlamingen staan op een zucht van de vervulling van hun droom: een eigen restaurant. Alaise van Amber & Elodie en Ristorante Antica Locanda van Daniël & Rinaldo zijn genomineerd voor sluiting. Welk restaurant mag openblijven en naar de finale gaat, wordt bepaald door de kijkers. Zij kunnen hun stem uitbrengen tot zaterdagmiddag om 12u00.

Om de kijker te helpen bij de keuze tussen Tongeren of Ekeren is er opnieuw gezorgd voor stemadvies. Dit keer gebeurt dat door één van de beste chefs van de Benelux: Sergio Herman, driesterrenchef van het alom geprezen Oud Sluis. Sergio bezoekt Alaise en Ristorante Antica Locanda, waar hij van de gerechten proeft om nadien zijn stemadvies uit te brengen. Wie verdient het volgens hem om in de finale van ‘Mijn Restaurant!’ te staan?

Na het stemadvies krijgen de twee genomineerden het bezoek van Wout Bru. Hij komt de laatste puntjes op de i zetten, zodat ze klaar zijn voor de finale waar één van de twee duo’s het zal opnemen tegen Seaven van Eef & Michaël.

'Mijn restaurant', donderdag 24 november om 21.35

Ontdek meer over Mijn Restaurant!

Nieuwe fragmenten

Mijn Restaurant! programma informatie

Rani De Coninck geeft afspraak voor het vierde seizoen van Mijn Restaurant!. Aan de basis van het format wordt niet geraakt. Vijf duo’s krijgen in evenveel provincies een prachtig pand toegewezen, waarin ze voor de realisatie van hun culinaire droom strijden. Aan het einde van de rit blijft er één restaurant open. Dat kan zowel een topbrasserie, een klasse-Italiaan of een gastronomisch restaurant zijn. Maar welk concept de duo’s ook kiezen, de culinaire lat blijft zeer hoog liggen want er moet altijd op ‘outstanding’ niveau worden gekookt. Culinair recensent Willem Asaert, foodie Yves Desmet, marketingexpert Aline Juliá en architect Vittorio Simoni, die samen de nieuwe jury vormen, zullen hierover waken en de kandidaten naar de culinaire top coachen.