Steven en Sofie mogen alweer een overwinning toevoegen aan hun palmares

06/09/2011 - 23:38

Nadat het garagepersoneel overal gaan proeven is, heeft de jury de eindbalans opgemaakt van de stemronde, en hieruit komt Dendermonde als grote winnaar uit de bus. Zij mogen alweer 10.000 euro aan hun budget toevoegen, en zijn hier dolgelukkig mee.

De jury zag ook wel goede dingen bij Blankenberge en Aarschot, maar vond ook dat Tongeren en Ekeren nog een tandje moeten bijsteken.

Ontdek meer over Mijn Restaurant!

Nieuwe fragmenten

Mijn Restaurant! programma informatie

Rani De Coninck geeft afspraak voor het vierde seizoen van Mijn Restaurant!. Aan de basis van het format wordt niet geraakt. Vijf duo’s krijgen in evenveel provincies een prachtig pand toegewezen, waarin ze voor de realisatie van hun culinaire droom strijden. Aan het einde van de rit blijft er één restaurant open. Dat kan zowel een topbrasserie, een klasse-Italiaan of een gastronomisch restaurant zijn. Maar welk concept de duo’s ook kiezen, de culinaire lat blijft zeer hoog liggen want er moet altijd op ‘outstanding’ niveau worden gekookt. Culinair recensent Willem Asaert, foodie Yves Desmet, marketingexpert Aline Juliá en architect Vittorio Simoni, die samen de nieuwe jury vormen, zullen hierover waken en de kandidaten naar de culinaire top coachen.