Sean Dhondt probeert de 'Jureer Zelf'-applicatie

08/08/2011 - 17:34

Binnenkort start bij vtm een nieuw seizoen van 'Mijn Restaurant!'. Samen met dit seizoen, lanceren we ook de 'Jureer Zelf'-applicatie, waarmee je je eigen leuke eetadresjes kan delen met alle andere gebruikers van de applicatie.


Geef punten op smaak, presentatie, neem foto's van de gerechten, deel je tips en beslis zelf hoeveel sterren een restaurant verdient. De applicatie is gratis en zit boordevol informatie over alle culinaire adresjes in België. Sean Dhondt mocht voor ons de applicatie uitproberen en ging daarom eten in restaurant 'De 3 Fonteinen'. Benieuwd hoeveel sterren Sean geeft? Bekijk snel de video!


Download de applicatie bij iTunes
Download de Android applicatieOntdek meer over Mijn Restaurant!

Mijn Restaurant! programma informatie

Rani De Coninck geeft afspraak voor het vierde seizoen van Mijn Restaurant!. Aan de basis van het format wordt niet geraakt. Vijf duo’s krijgen in evenveel provincies een prachtig pand toegewezen, waarin ze voor de realisatie van hun culinaire droom strijden. Aan het einde van de rit blijft er één restaurant open. Dat kan zowel een topbrasserie, een klasse-Italiaan of een gastronomisch restaurant zijn. Maar welk concept de duo’s ook kiezen, de culinaire lat blijft zeer hoog liggen want er moet altijd op ‘outstanding’ niveau worden gekookt. Culinair recensent Willem Asaert, foodie Yves Desmet, marketingexpert Aline Juliá en architect Vittorio Simoni, die samen de nieuwe jury vormen, zullen hierover waken en de kandidaten naar de culinaire top coachen.