Ontdek VTM GO

  • Met de beste Vlaamse programma's
  • Internationale series die je nergens anders ziet
  • Een aparte kids-wereld waar ze uuuren zoet zijn
  • Om te bingewatchen of live en uitgesteld te kijken
  • Helemaal gratis

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

Bekijk volledige afleveringen op

De duo's bouwen een eigen mini-restaurant

Tijdens de voorstelling van hun concept maakten Steven en Sofie uit Dendermonde de beste beurt bij de jury, wat resulteerde in een beloning van 35.000 euro. Eef en Michaël konden de jury niet overtuigen met hun concept en dat gold ook voor Amber en Elodie. Zij gingen dan ook met lege handen naar huis, want de jury investeert alleen in duo’s waarin zij echt gelooft.
 Naast de geldprijs wonnen Steven en Sofie ook professionele hulp van een designerbureau dat hun concept zal uitwerken. Maar de overige deelnemers worden niet in de kou gelaten. Jurylid Aline Juliá die als marketingexperte grote internationale bedrijven begeleidt, gaat de vier overige duo’s helpen in het op punt zetten van hun concepten.
 Maar vooraleer de deelnemers de plannen van hun concept omzetten in een echt restaurant, krijgen ze een laatste test geserveerd van de jury. Ze worden verwacht in een middelgroot Vlaams bedrijf, waar ze allemaal dezelfde blanco, lege stand krijgen. De duo’s moeten die stand omtoveren tot een miniversie van hun zaak. De look en feel van hun restaurant moet dus duidelijk naar voor komen. En uiteraard moet er ook gekookt worden. De werknemers van het bedrijf zullen voor één keer niet naar de cafeteria gaan voor hun lunch maar naar de minirestaurants. Het concept dat het best in de smaak valt, wordt door de jury beloond met nieuw investeringsbudget.
Maar wat de duo’s niet weten, is dat ook Yves Desmet, Willem Asaert en Aline Julia zich onder de werknemers mengen om een kijkje te nemen in de mini-resto’s en mee te proeven...