Sergio Herman coacht vanaf 4 maart vijf enthousiaste duo's in 'Mijn Pop-uprestaurant!'

05/02/2014 - 00:57

Neem vijf enthousiaste duo’s, meng ze met de onuitputtelijke passie van coach Sergio Herman, voeg er een pittige eerste opdracht aan toe en Mijn Pop-Uprestaurant! kan van start gaan. Op woensdag 5 februari staan de deelnemers van Mijn Pop-Uprestaurant! voor hun allereerste beproeving. Onder het goedkeurende oog van topchef Sergio Herman en met de morele steun van presentatrice Evi Hanssen zullen ze op donderdag 6 februari voor de allereerste keer samen, als team, een diner bereiden in een eenmalig pop-uprestaurant in Gent. Dat kondigde Sergio Herman vanochtend zelf aan op Q-music. Hiermee is het startschot van Mijn Pop-Uprestaurant! gelost.

Met de opmars van pop-uprestaurants waait er een frisse wind door de horecawereld. De afgelopen maanden openden in België tal van tijdelijke restaurants, denk maar aan ‘Lo’ van Wout Bru, ‘Sofie’ van Sofie Dumont of ‘Yellow’ van Gert De Mangeleer. Zo’n tijdelijk concept in een uniek kader zorgt ervoor dat horecaondernemers en chefs kunnen experimenteren met food, creativiteit en beleving. Tijdens Mijn Pop-Uprestaurant! zullen vijf duo’s hun ideale horecaconcept uitwerken, en dit op vijf verschillende locaties. Elk pop-uprestaurant zal een eigen invulling en persoonlijkheid krijgen, want de kandidaten bepalen zelf de inrichting en het culinair concept. De kijker kan proeven van elke pop-up en bepaalt uiteindelijk wie als winnaar uit de bus komt. Het winnende koppel steekt 100.000 euro op zak.

Ontdek meer over Mijn Pop-uprestaurant!

Nieuwe fragmenten

Koop een souvenir uit één van de gesloten pop-ups

 

Heb je de voorbije weken spullen in één van deze restaurants zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan één van de duo's overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Doe dan een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel een tweede leven.

Ga hier naar de veiling