Sergio Herman

De vijf duo’s worden gedurende de oprichting en uitbating van hun pop-uprestaurant begeleid door experts in hun vakgebied. Topchef Sergio Herman is één van deze experts. Hij zal de kandidaten, samen met vakmensen uit verschillende domeinen, ondersteunen en adviseren. Elke horecadiscipline zal onder de loep genomen en geëvalueerd worden door verschillende vakmensen. Voor de kandidaten wordt het ongetwijfeld een leerrijke en onvergetelijke ervaring.

Sergio Herman: “Pop-up is een chemie van een locatie die geheimzinnigheid, een eigen visie en karakter uitstraalt. Het moet conceptueel en visionair zijn met een doordacht ondernemerschap. Het is veel meer dan enkel goed koken of de mensen in de watten leggen. Het draait hier allemaal om lef en een eigen signatuur die je enkel kan bereiken met doorzettingsvermogen, passie en originaliteit."

Sergio Herman erfde de liefde voor het keukenvak zelf van zijn vader, die hij jarenlang als gedreven chef aan de slag zag. De twee stonden samen achter het fornuis in het populaire restaurant Oud Sluis, dat onder Sergio’s bewind met drie sterren werd bekroond. 25 jaar later, op 22 december 2013, sloot Sergio Herman de deuren van Oud Sluis. Dit voorjaar zal hij samen met zijn rechterhand Nick Bril het restaurant The Jane openen in Antwerpen. Daarnaast ondersteunt Sergio het team van Syrco Bakker bij Pure C Bar & Restaurant in Cadzand aan.