Reserveer snel je tafel in één van de pop-uprestaurants!

29/04/2014 - 17:53

Vijf weken geleden openden STORM, Sticks & Stones, Twenty-Two, Spotlight en WOLF de deuren. Heel wat kijkers zijn de voorbije vijf weken al kunnen gaan proeven en de sfeer opsnuiven.

Zin gekregen om zelf eens voor recensent te spelen, en de benen in één van de pop-uprestaurants onder de tafel te steken? Wel, goed nieuws: vanaf nu kan je opnieuw reserveren in jouw favoriete pop-uprestaurant voor de periode van 8 tot 20 mei.

Reserveer in WOLF

Reserveer in Sticks & Stones (Opgelet: Dit restaurant is genomineerd. Mogelijk is het restaurant gesloten na 6 mei, en is je reservatie dus niet meer geldig)

Reserveer in Visbar STORM

Reserveer in Spotlight (Opgelet: Dit restaurant is genomineerd. Mogelijk is het restaurant gesloten na 6 mei, en is je reservatie dus niet meer geldig)

Reserveer in Twenty-Two

Ontdek meer over Mijn Pop-uprestaurant!

Nieuwe fragmenten

Koop een souvenir uit één van de gesloten pop-ups

 

Heb je de voorbije weken spullen in één van deze restaurants zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan één van de duo's overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Doe dan een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel een tweede leven.

Ga hier naar de veiling