Peter Goossens eerste recensent in 'Mijn Pop-uprestaurant!'

05/04/2014 - 07:59

Vanaf vandaag – zaterdag 5 april 2014 – doorkruist de bekende en bekroonde driesterrenchef Peter Goossens het land om te gaan eten in de verschillende Mijn Pop-uprestaurant!-steden. Hij zal de pop-ups de komende dagen bezoeken én zijn ongezouten mening geven over de keuken, het concept en de bediening. Bovendien nomineert Peter Goossens twee restaurants die volgens hem een wildcard verdienen. Eén van hen kan die nominatie ook écht verzilveren en wordt vrijgesteld van een eerste sluiting.

Volgende week is het relaas van Peter Goossens te zien in Mijn Pop-uprestaurant!. De eerste drie restaurants komen aan bod op donderdag 10 april 2014, de overige twee volgen op dinsdag 15 april 2014. Meteen na de bekendmaking van de twee genomineerden kunnen jullie via sms beslissen welk duo met de eerste wildcard aan de haal gaat en z’n pop-up dus nog niet meteen hoeft te sluiten.

 

Ontdek meer over Mijn Pop-uprestaurant!

Nieuwe fragmenten

Koop een souvenir uit één van de gesloten pop-ups

 

Heb je de voorbije weken spullen in één van deze restaurants zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan één van de duo's overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Doe dan een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel een tweede leven.

Ga hier naar de veiling