Partners

 Mijn Pop-uprestaurant wordt mede mogelijk gemaakt door deze partners:

 

 

 

ALGECO

Is er ergens iets te beleven? Dan is Algeco van de partij! Wij plaatsen de gebouwen. Van Q beach house, pukkelpop tot Laundry Day, Graspop en de Lokerse feesten. Voor het fundament onder uw evenement, kijk op onze site.

 

ALPRO

56% van de Belgen mist pit*. Jij ook?

Ontdek op www.alpro.com/meerpit hoe je plantaardig meer pit in je dag brengt en geniet van ons uitgebreide gamma producten op basis van soja, rijst of noten.

Haal plantaardig veel pit uit Alpro!

 

 

 

ALSICO

Is er een behoefte aan werkkleding? Dan is Alsico de referentie bij uitstek. Gaande van trendy en modieuze collecties tot collaboratieve creaties. Uw partner voor styling, creatie van de modellen tot de productie in onze eigen productie ateliers. Alsico, more than workwear.

 

 

 

ARTIOSI

Artiosi is uw partner bij uitstek voor eigentijds en trendy zitmeubilair voor de inrichting van uw horecazaak of bedrijf. Ontdek onze basiscollectie zitmeubilair via onze website en kom gerust wat sfeer opsnuiven en ideeën opdoen in onze showroom.

 

ASEQ

ASEQ beveiligt uw pand correct en volgens de verzekeringsregels. U ziet met ons cameraconcept verborgen en zichtbaar alles wat u altijd al had willen zien en meer! Wij staan al meer dan 20 jaar tot uw dienst. Meer info.

 

 

 

BRUSSELS AIR

BRUSSELS AIR the art of kitchen ventilation groepeert meerdere activiteiten: studie keuken ventilatietechnieken,  vervaardigen van industriële en huishoudelijke dampkappen ,  maatwerk,  vaatwasdampkappen  dampkappen met gecompenseerde lucht,  montage en depannagedienst. Ontdek meer.

BUMACO

Bumaco, al 20 jaar uw professionele partner voor koeling, airconditioning & warmtepompen. Een doordacht energiezuinige oplossing met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

 

 

COSY & TRENDY 

Cosy&Trendy, dé partner voor een perfect gedekte tafel bij u thuis of in de horeca! Verdeler van serviezen in hoogwaardig kwaliteitsporselein met exclusieve designs! Lees er hier meer over.

 

HAROL

Harol is gespecialiseerd in zonwering, buitenleven, rolluiken en garagepoorten. Harol biedt een full service dankzij een uitgebreid netwerk van Specialisten.

 

IMPERMO

Impermo streeft ernaar een zo breed mogelijk aanbod stijlvolle en kwalitatief hoogstaande tegels, natuursteen en parketvloeren voor te stellen, aan zo lage prijzen dat  zij voor iedereen toegankelijk zijn. Impermo heeft twee inspirerende toonzalen in Sint-Truiden en Wetteren.

KOOKHUYS MAFRANS

Kookhuys Mafrans staat in Leuven en omstreken bekend als dé referentie op vlak van keukenbenodigdheden, en legt zich daarom bewust toe op zijn specialiteit: kwaliteitsvolle keukenbenodigdheden en huishoudapparaten met persoonlijk advies en service.

LAMBRECHTS

Wil je thuis lekker genieten van een perfecte dosis ontspanning en comfort? Ontdek dan de wondere wereld van water, warmte en wellness … de wereld van Lambrechts. Wij bieden water- en warmte oplossingen voor elke stijl, elke ruimte en voor elk budget. Lees er hier meer over.

 

LIGHT GALLERY/ MASSIVE

Light Gallery is met zijn 10 vestigingen de grootste verlichtingsspeciaalzaak van België met keuze uit meer dan 3000 verschillende armaturen voor verschillende stijlen en kamertypes. Vraag ook naar de (gratis) leverings- en plaatsingsvoorwaarden en het lichtplan op maat. Voor meer inspiratie: www.Lightgallery.com of op de facebookpagina.

MERCEDES Citan

Met de Citan, gesloten bestelwagen of Combi, biedt Mercedes-Benz een stadsbestelwagen voor ondernemers aan, die speciaal op de uiteenlopende uitdagingen in het dagelijkse stadsverkeer is afgestemd: robuust, flexibel en voordelig in het gebruik.  Ontdek nu de Citan My Tool op www.citanvoordeel.be

 

Miele

Sexy gerechtjes verdienen sexy toestellen. Miele PureLine. Design for life.

 

 

 

Palux

Hilux-Hillewaert is gespecialiseerd in het plaatsen en ontwerpen van professionele keukens en in intelligente koffiesystemen. Sinds jaren zijn wij exclusieve verdeler van topmerken zoals Palux en Franke.  Hilux-Hillewaert: Professioneel keukenapparatuur & intelligente koffiesystemen.

THERMOCO

Thermoco - met vestigingen in Antwerpen en Lummen – en met meer dan 30 jaar ervaring, specialiseert zich in airconditioning, ventilatie, koeling en verwarming voor de bedrijfswereld. Met een ploeg van ongeveer een 100-tal gespecialiseerde medewerkers bouwt Thermoco kleine en grote installaties waarin kwaliteit, verzorgd werk en service met de hoofdletter ‘S’ de doorslag geven.

TONY MERTENS

Tony Mertens is de decoratiespecialist in Antwerpen en Zaventem. Je kan er terecht voor verf, gordijnen, Luxaflex, behang, vloerbekleding. ‎Bij Tony Mertens vind je de mooiste producten aan de beste prijs.Het professioneel advies krijg je er gratis bij. Plaatsing is mogelijk.

 UNTILL

Professionele kassasoftware met gebruiksvriendelijkheid op de voorgrond en aangepast voor het gebruik van de “Blackbox”. Geschikt voor elke horeca toepassing, van het “bruine café op de hoek” tot “de Bedrijskantine of zelfs een voetbal stadium”. Ontdek er hier meer over.

Meer video's van Mijn Pop-uprestaurant!