×

Error message

No response from the VTM Watch API

Op zoek naar een souvenir van Spotlight?

08/05/2014 - 20:20

De deur van Spotlight mag voor Nathan en Deborah dan wel gesloten zijn, voor jullie blijft ze nog heel even open. Vanaf nu tot 16 juni, 14.00  kan je via een grote online veiling bieden op de inboedel van de pop-up.

Heb je de voorbije weken spullen in het restaurant zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan het goedlachse Limburgse duo overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje?  Neem dan virtueel een kijkje in het restaurant, doe een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel uit Spotlight een tweede leven. 

KLIK HIER OM NAAR DE VEILING TE GAAN

Praktische informatie:

De veiling verloopt via Troostwijk. Bieden kan tot maandag 16 juni 2014, 14.00. Er is een kijkdag op vrijdag 13 juni van 9.00 tot 18.00. Afhalen kan op 23 juni van 9.00 tot 16.00 (Kempische Steenweg 471A, 3500 Hasselt).

 

Ontdek meer over Mijn Pop-uprestaurant!

Nieuwe fragmenten

Koop een souvenir uit één van de gesloten pop-ups

 

Heb je de voorbije weken spullen in één van deze restaurants zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan één van de duo's overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Doe dan een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef zo de inboedel een tweede leven.

Ga hier naar de veiling